CONCERT DE PRIMAVERA

El proper dissabte 7 de maig de 2016 l’Orfeó Vilanoví us oferirà el Concert de Primavera amb la col·laboració especial de la Coral Santa Rosalia de Torredembarra. El concert es farà a l’església de Sant Joan a les 20.30h.

La Coral Santa Rosalia va néixer amb la voluntat de donar solemnitat als actes religiosos de la Parròquia de Sant Pere Apòstol de Torredembarra, i aquesta ha estat, des de llavors, una activitat constant en la seva trajectòria, tant a la parròquia de Sant Pere Apòstol com, ocasionalment, en altres parròquies de l’entorn de Torredembarra. Paral·lelament, la coral ha desenvolupat també una activitat intensa fora de l’àmbit religiós, que es va iniciar amb un primer concert el dia 11 de març de 1978.  
 
El repertori de la Coral Santa Rosalia inclou obres de totes les èpoques i gèneres, des de música tradicional catalana a composicions d’autors clàssics i autors moderns. Són destacables les interpretacions dels Nocturns i les Litaniae Lauretanaede Mozart (1998), el Glòria de Vivaldi (2003), els cors de l’òpera rock Jesucrist Superstar, d’Andrew Lloyd Webber (2003), la Missa Alemanya de Franz Schubert (2005), el Llibre Vermell de Montserrat (2006 i 2007), les Dotze cançons tradicionals catalanes per a cor mixt i piano de Manuel Oltra (2008), Glòria i Magníficat de Vivaldi (2008), la Missa de la Coronació K.317 de W. A. Mozart (2009), L’Oratori de Nadal de Saint-Saens (2010), el concert d’Òpera i Zarzuela (2011), l’espectacle Un mar de sentiments (2012), el concert de Nova Cançó. D’un temps, d’un país (2013) i l’espectacle El Musical al Cor. De Broadway a Barcelona (2014). 
 
És destacable també la trajectòria de col·laboracions amb altres entitats, com la Coral Verge del Camí de Cambrils, l’Esbart Ciutat Comtal de Barcelona, el grup d’ instruments tradicionals Ço del Botafoc de Vendrell, l’Esbart Santa Tecla, el grup de teatre El Nus Escènic de Torredembarra, i el Cor Allegro de Barcelona, i la Coral Xaloc de Torredembarra, així com la participació habitual de cantants i músics professionals i en formació.  
 
Des de la seva fundació forma part de la Federació Catalana d’Entitats Corals i ha estat dirigida per en Pere Riñé Marquès, en Lluís Batet Sagués i na Núria Batet Miracle. Actualment en són els directors na Natàlia Casasús Magriñà i en Jordi Boltà Gil.  

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *